Evenimente

Biserica cu luna - 225 de existenta La ceas de sarbatoare Seara de ruga adusa Preacuratei Mihai Eminescu omagiat la Oradea Festival coral de Rusalii 1974 bis cu luna- 200 ani 2006 nov 12 slujba PS Petroniu Salajanul 2007 aprilie 04 Procesiunea din Duminica Floriilor 2007 aprilie 08 Slujba Celei De a Doua Invieri 2007 aprilie 29 ps sofronie ps petroniu 2007 aug 11 inmormantare arhidiacon savu teodor 2007 a februarie 25 intronizare ps sofronie 2007 aug 15 sarbatoare hram sf maria 2007 mai 04 mosoiu 88 ani 2007 mai 19 parastas ps coman 2008 ian 06 boboteaza 2008 ian 20 slujba comuna ecumenica 2008 ian 26 slujba inmormantare preot traian codil Corul Preafericitul Părinte Patriarh Daniel la Catedrala 90 de ani de la reinfiintarea Episcopiei Oradiei

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri si informatii va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Ceas

Meteo
Fazele lunii


Fazele lunii

 

Mihai Eminescu omagiat la Oradea

Mihai Eminescu omagiat la Oradea

Mihai Eminescu a fost comemorat astăzi, 15 iunie și la Oradea. Evenimentele au început încă de dimineață cu oficierea unei slujbe de pomenire în Catedrala cu Lună din oraș. Programul a continuat în sala festivă a Centrului Cultural Ortodox din Oradea, unde elevi de la mai multe școli orădene și bihorene au prezentat scenete cu conținut moral-religios și au recitat poezii.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, protos. Radu-Valeru Rus, Vicar administrativ al Episcopiei Oradiei: „Este prima acțiune a Asociației recent înființate, o acțiune care a îmbinat foarte bine latura religioasă cu cea educațională și culturală”.

Alte detalii aflăm de la părintele dr. Ioan Codorean, Director la Centrul Cultural Ortodox „Catedrala cu Lună”, Oradea: „Ne bucurăm că în vremuri în care calculele economice și situația socio-economică acaparează în mare parte spiritul omenesc, se găsește vreme și se găsesc oameni pentru a se omagia personalitățile culturale ale acestui neam”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei, în colaborare cu Centrul Cultural Ortodox „Catedrala cu Lună” Oradea. La eveniment au participat preoți, credincioși, profesori, elevi și oameni de cultură din municipiul Oradea.


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro